SB-TURBO s.r.o.

Naša spoločnosť sa špecializuje na

opravy, repasy, renovácie, a predaj všetkých typov turbodúchadiel pre:

  • osobné vozidlá (vrátane turbodúchadiel s elektronikou)

  • nákladné vozidlá

  • priemyselné stroje a iné pracovné stroje

Naša firma bola založená v roku 2011 a za tento čas sme si stihli vybudovať silnú pozíciu na Slovenskom trhu a v zahraničí. Od samotného začiatku podnikania, sme si vďaka profesionálnemu prístupu k prevedenej práci a ústretovosti, získali nemalé množstvo spokojných zákazníkov.

A prečo si vybrať práve nás?

Pretože našou prioritou je spokojnosť zákazníka. Vďaka dlhoročným skúsenostiam s opravami turbodúchadiel, vieme každému zákazníkovi ponúknuť vysvetlenie a optimálne riešenie.

Pretože väčšinu turbodúchadiel máme na sklade. Sme schopní ich expedovať do 24 hod. Pravidelne dopĺňame skladové zásoby, podľa potrieb zákazníkov.

Pretože všetky u nás renovované turbodúchadlá sú vyvažované a kompletizované na pravidelne kalibrovaných a servisovaných zariadeniach f. Cimat a Turbo-Technics. Zariadenia sú pravidelne softvérovo aktualizované, aby sme našim zákazníkom mohli ponúknuť čo najkvalitnejšie a najkomplexnejšie služby.

Pretože každé u nás renovované turbodúchadlo má svoj protokol o vyvážení a kompletizácií, čo zároveň slúži ako záručný list.

Pretože ponúkame profesionálnu prácu za výhodnú cenu.



SB - TURBO s.r.o.
Dlhá 475 / 147
94907  Nitra - Janíkovce

OTVÁRACIE HODINY:

PONDELOK - PIATOK od 7:30 do 16:00

 
 

COVID-19 obmedzenie: osobný odber možný len bezkontaktne na našom odbernom mieste. Bližšie informácie telefonicky resp. emailom.